Kirjakkalan Ruukkikylä

Olemme toimineet ruukkina jo vuodesta 1686 Perniön kunnassa nykyisessä Teijon kansallispuistossa, Salossa. Ensimmäiset 300 vuotta keskityimme raudan käsittelyyn, mutta nyt suhdanteet ovat muuttuneet. Teijon kansallispuistossa Hamarijärven rannalla tarjoamme vanhoissa, mutta kunnostetuissa hirsirakennuksissa ainutlaatuisia majoituskokemuksia.

Majoituspalvelut

Majoitus- ja aamiaispalvelut tarjoamme yksittäisille lomailijoille, työmatkalaisille ja isommille työyhteisöille tai yhdistyksille. Huoneemme ovat perineisiä 2h huoneita, 4 h huoneita tai huoneistoja vanhoissa ruukin hirsitaloissa. Ryhmille tilausravintolamme tarjoaa lounaat ja illalliset. Olemme suorittaneet Laatutonnin - matkailualan laatusertifikaatin.

Kokouspalvelut

Patruunatalo on rakennettu 1700-luvulla ja siinä oleva vanha koululuokka on muutettu kokouskäyttöön, jossa varusteina mm. projektori ja wlan. Ohjelmapalvelumme tarjoaa mm. nokipannukahvit kansallispuistossa, tiimiseikkailun tai kajakkiopetusta Hamarijärvellä. Järven rannalla saunatilamme, lämmin palju ja grillipiha tarjoavat kokouspäivän jälkeen nautinnollisen rentoutushetken.

Pyöräilijät