Insinöörintalo

Vastaanotto, ruokasali 30 hengelle ja sviitti, jossa makuuhuone, olohuone ja kylpyhuone. Sviitin varustuksena mm. pieni jääkaappi, televisio ja wifi.

Talo rakennettu 1890-luvulla nappitehtaan insinöörin asuintaloksi.

Patotalo

Majoituskäytössä on 3 kpl 2hh, 1 kpl 2hh+wc/suihku, 2 kpl 4hh ja keittiö asiakaskäyttöön. Keittiössä mm. astianpesukone, leivänpaahdin, veden- ja kahvinkeitin, hella ja jääkaappi. Huoneissa on oma televisio. Wc tilat yhteiskäytössä ala- ja yläkerrassa.

Patotalo on rakennettu 1800-luvulla ruukinkartanon työläisten asunnoiksi.

Patruunatalo

Majoitushuoneita on 3 kpl 2hh+wc/suihku ja varustuksena televisio ja wifi. Pienessä kirjastohuoneessa on myös jääkaappi yhteiskäytössä ja vedenkeitin. Kokoustilat ovat 40 hengelle ja varustuksena on 2 kpl wifi, fläppitaulu, heitin, heitinkangas ja tietokoneeseen liitettävä iso lcd näyttö.

Patruuunatalo on rakennettu 1700-luvulla ja toiminut mm. kartanon isännän asuntona, kouluna ja kauppana.

Saunat ja takkatupa

Saunarakennus sijaitsee Hamarijärven rannalla Kirjakkalan Ruukkikylän pihapiirissä. Tiloissa kaksi saunaa omilla pesu-ja pukuhuoneilla. Saunan kapasiteetti on 7 henkilöä. Lämmin ulkopalju Hamarijärven rannalla 7 hengelle. Takkatupa mitoitettu n. 15 hengelle. Varustuksena takka, radio, televisio, jääkaappi ja hella.

Sauna on rakennettu 2000-luvulla.

Kjällman&Laakso huoneistot

Vanhassa hirsisessä paritalossa huoneistoja on kaksi kappaletta. Huoneistossa on kaksi huonetta, keittiö ja pesutilat. Varustuksena on wifi, televisio, astianpesukone, mikroaaltouuni, hella ja jääkaappi. Huoneissa on kaksi erillistä sänkyä ja yksi lisäsänky mahdollinen. Pihapiirissä on puutarhaa, omenapuita ja nuotiopaikka, johon puita saatavissa varastossa. Saunamahdollisuus Hamarijärven rannalla matkaa n. 200 m. Talo sijaitsee omassa rauhassaan pienen mäen päällä.

Hirsitalo on rakennettu 1800-luvun loppupuolella ja on toiminut ruukin työläisten asuntona.

Huvila Glasshouse Merikulma

Glasshouse Merikulma, modernia hirsiarkkitehtuuria edustava vuonna 2017 valmistunut edustava rakennus. Siinä on kaksi 2h makuuhuonetta, keittiö-olohuone ja pinta-ala 71 m2. Kalustuksessa on käytetty osin Alvar Aallon Artek huonekaluja. Rakennuksessa on ilmastointi ja sähköntuotannossa hyödynnetty myös aurinkopaneeleja.

Laadukasta lomailua arvostavalle hyvä valinta.