Kirjakkalan_Ruukkikylä

Vanhaa kunnioittaen ja museoviraston suojeluksessa tarjoamme ruukin vanhoissa hirsirakennuksissa majoitus- ja kokouspalveluita sekä juhlatiloja. Vuodesta 1686 olemme toimineen Perniön kunnassa nykyisessä Teijon kansallispuistossa, Salossa. Olemme 30 minuutin ajomatkan päässä Kemiöstä. Toivotamme teidät tervetulleeksi nauttimaan hieman erilaisesta majoituspaikasta.

Majoituspalvelut

Majoitus aamiaisella tai ilman - sen voit itse päättää. Palvelumme on suunnattu meille kaikille sekä lomailijoille että työmatkalaisille. Isommat työyhteisöt ja ryhmät voivat valita myös täyden palvelun lounaineen ja illallisineen. Huoneemme ovat 2h huoneita, 4 h huoneita tai huoneistoja vanhoissa ruukin hirsitaloissa. Kirjakkalan Ruukkikylälle on myönnetty myös Laatutonnin - matkailualan laatusertifikaatti.

Kokouspalvelut

Kokoustalona oleva hirsirakennus Patruunatalo on rakennettu 1700-luvulla ja vanha koululuokka on muutettu kokouskäyttöön, jossa varusteina mm. projektori ja wlan. Ohjelmapalvelumme tarjoaa väliajalla vaikka nokipannukahvit kansallispuistossa, tiimiseikkailun tai kajakkiopetusta Hamarijärvellä. Järven rannalla saunatilamme, lämmin palju ja grillipiha tarjoavat kokouspäivän jälkeen nautinnollisen rentoutushetken.